Zkusíme si pomocí překladače Google zjistit proč američtí muži šílí z herečky Megan Fox


Den bez Megan Fox

Ano, už je to tady. Američtí muži stále šílí z herečky Megan Fox.
Není divu, je to smějící se krásná liška a ty pózy pro fotografy. Objevily se snímky Odette Yustman jako nabídka náhradnice a hlasuje se za jednodenní odpočinek mužů a klid surfování na internetových stránkách s fotografiemi Megan Fox.

Téma článku k přeložení: Muži z Ameriky jsou nemocní z Megan Fox.

Foto Megan Fox

A dozen male-focused Web sites including AOL 's men's lifestyle/humor site Asylum.com as well as Ask Men , Just a Guy Thing and Double Viking have sanctioned Aug. 4 as a Megan Fox media blackout day. Tucet male-zaměřil webů včetně AOL 's pánskou životní styl / humor stránky Asylum.com , stejně jako Zeptejte se muže, Jen Guy Thing a Dvoulůžkový Viking " mají sankcionovaných Aug 4 jako Megan Fox média

Den bez Megan.

Why the diss? Proč se Diss? All the editors feel the starlet has become a bit too overexposed and they're not just talking about her fashion sense. Všichni redaktoři cítí hvězda stala trochu příliš přeexponované "a nejsou si povídali o její módní smysl. Fox has appeared on the covers of Esquire, Empire, Maxim, GQ UK, Entertainment Weekly and Elle this year alone, plus she did heavy press for her role as Mikaela Banes in "Transformers: Revenge of the Fallen." Fox se objevila na kryty Esquire, monarchii, Maxim, GQ UK, Zábava Týdenní a Elle letos sám, a ona to těžké tisku pro její roli jako Mikaela Banes v "Transformers: Revenge z Fallen".

"You can have too much of a good thing," says AskMen.com's Editor-in-Chief James Bassil , who tells us, "We're joining in the media blackout and giving our readers a one-day reprieve from the woman we've been drowning in all summer."

"Můžete mít příliš dobrou věc," říká AskMen.com 's Editor-in-šéf James Bassil, který nám říká: "Jsme vstoupí v médiích výpadek proudu a dát našim čtenářům jednoho-den omilostnit z ženou jsme už utonutí v létě. "

Odette Yustman


Jokes Doug Sheckler of on205th.com: "She needs to do more to earn our undying praise and affection. For instance, she hasn't even returned any of my calls this year asking for a date. What's up with that?" Vtipy Doug Sheckler na on205th.com: "Je potřeba udělat více, aby získaly naše nehynoucí chválou a citem. Například ona ani nevrátila žádné mé výzvy tohoto roku s žádostí o schůzku. Co s tím?"

All kidding aside, most of the men do admit to still lusting after the actress, but are ready for Fox to pass the hot torch on to their other celebrity crushes. Všechna legrace stranou, většina mužů si připustí ještě touhu po herečce, ale jsou připraveni pro Fox projít horkou pochodeň na jejich další celebrity drtí.

"Listen, we love Megan. She's responsible for driving more eyeballs to our sites ” just by getting photographed walking down the street in a white T-shirt ” than any other celeb alive," says Eric Rogell of TheBachelorGuy.com .

"Poslouchej, milujeme Megan. Ona je zodpovědná za časté prohlížení na našich stránkách jen dostat fotografoval chůzi po ulici v bílém T-shirt "než kterákoli jiná žijící celebrita," říká Eric Rogell ze TheBachelorGuy.com .

Tak do toho, překladač napomůže a foto krasavic Megan Fox a Odette Yustman dodá chuť...

Vybraný příspěvek

The Britisch Monarchy na Facebooku. Her Majesty Queen Elizabeth II

Her Majesty Queen Elizabeth II This photograph of The Queen by the renowned British photographer Mary McCartney has been released to m...