Anglicky pro děti - Hra a učení anglicky



Play And Learn English

O tom, že angličtina se stala světovým jazykem, již v dnešní době není pochyb. Její znalosti uplatníte nejen v zahraničí, ale také v oblasti počítačů a internetu. A právě počítač je vhodným nástrojem k jejímu naučení. Lidský mozek nejlíp vstřebává informace a nové dovednosti v nízkém věku. Výuka dětí cizím jazykům je tak jedním z nejefektivnějších způsobů učení. Uplatněním Komenského konceptu školy hrou pak účinnost studia ještě zvyšuje.

Program: Play And Learn English byl vytvořen pro ty, kteří se chtějí učit angličtinu formou hry. Tento program je určen dětem i začátečníkům, naučí více než 220 slov, které jsou zařazeny do následujících kategorií: Čísla, Rodina, Barvy, Oblečení, Zvířata, Země, Škola, Jídlo, Lidské tělo, Cestování, Hračky a Příroda. Slovíčka se učíte formou zobrazování, opakování i zkoušení. V nabídce je také zábavné výukové pexeso. Program oplývá líbivou grafikou, animacemi a moderním text-to-speech engine. Program vyhledejte s pomocí vyhledávače (zadejte Play and Learn English) Jednoduché a vyzkoušejte! 

Vybraný příspěvek

The Britisch Monarchy na Facebooku. Her Majesty Queen Elizabeth II

Her Majesty Queen Elizabeth II This photograph of The Queen by the renowned British photographer Mary McCartney has been released to m...