Futurama Big Bang Theory Televize Prima Check out the exclusive trailer for Bender's Big Score

USA
Fotografie z cest do USA.
"As Xmas 3007 approaches, the Futurama crew must fight to save Earth in an epic battle against nudist alien Internet scammers, travel through time with Al Gore, find true love, and unravel the mystery of Fry's buttocks!"
Je možné začít s poslechem videa, kde se hodně a srozumitelně mluví. Program, který je na ukázkovém videu vysílá televize Prima. Na internetu se zrodila česká sláva dvou seriálů, s nimiž Prima Cool počítá do vysílání. Jak Futuramu, tak Big Bang Theory již řada tuzemských fanoušků sleduje v originálním znění a "vyrábí" si k nim české titulky.
Big Bang Theory (česky Teorie velkého třesku) vypráví o dvojici mladých teoretických fyziků a jejich přátelích. Ve Spojených státech nyní běží druhá série.
Animovaný seriál Futurama sklízí úspěchy od roku 1999. Jeho autorem je Matt Groening, v jehož hlavě se také zrodili oblíbení Simpsonovi.

Futurama se odehrává v roce 3000. Její hlavní postavou je Fry, poslíček s pizzou z 20. století, který byl omylem zmražen na tisíc let a probudí se na Silvestra roku 2999. Jeho prostřednictvím se dozvídáme podrobnosti ze života o tisíc let později.

DnesAnglicky stačí poslech videa. Co si asi ty postavičky povídají? Výhoda je, že si to video lze pustit znovu a opakovaně. Jdem na to!

Vybraný příspěvek

The Britisch Monarchy na Facebooku. Her Majesty Queen Elizabeth II

Her Majesty Queen Elizabeth II This photograph of The Queen by the renowned British photographer Mary McCartney has been released to m...